Duofiets

Duofiets


Duofiets side by side is een drieweltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten.

De duofiets is voor zowel binnen als buiten gebruik.

Binnen gebruiken? Ja vanaf nu kan de duofiets ook als het slecht weer is of geen vrijwilliger is  gebruikt worden. Door de duofiets side by side te combineren met de speciaal ontwikkelde steun  en het videofietsen kan er nu op ieder moment gefiets worden. 

De bewegende beelden zorgen voor stimulans. De duofiets Side by side zorgt ervoor dat je samen naast elkaar een route kan fietsen. Voor vele bewoners geeft het een positief effect op het sociale aspect. Vele verhalen komen naar boven. 

Hoe leuk is het voor de familie, vrienden en kennissen om weer eens samen op de fiets te zitten. De duofiets geeft betrokkenheid omdat het nu ook samen kan!


Beleef en beweeg!Duofiets met beeldscherm 

Samen bewegen maakt het leuker! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een proefversie of vragen over het product of de prijzen? neem contact met ons op via onderstande buttom

Duofiets 

Wilt u graag een side by side duofiets? en u bent niet geintresseerd in het videofietsen. Geen probleem wij verkopen ook losse duo-fietsen met en zonder trapondersteuning. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Heeft u al een duofiets? en u vind het zonde om een nieuwe aan te schaffen. Onze steun kan op meerdere duofietsen. Benieuwd of uw fiets ook geschikt is. Laat het ons weten welke fiets u heeft wij helpen u graag!