Over ons


Welkom, wij zijn Fit4Vit. 


Fit4Vit een Rotterdamse onderneming, die sinds 2019 actief is binnen de zorgsector met het aanbieden van eHealth. Wij hebben het bedrijf Fit4Vit opgezet om met onze producten bij te staan in de stijgende zorgvraag, toenemende zorgkosten en krappere arbeidsmarkt.


Wij willen onze krachten bundelen voor een positieve benadering van gezondheid met als uitgangspunt vitaliteit en een betekenisvol leven door bewegen en beleven.


De apparatuur van Fit4Vit draag bij aan een actieve levensstijl, wat één van de belangrijkste factoren is voor het behoud van zelfredzaamheid op hogere leeftijd en voor het onafhankelijk kunnen uitvoeren van dagelijkse taken zoals traplopen. Maar ook een positief effect heeft op spierkracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, balans, risico op vallen en botbreuken maar ook het algemene welbevinden.


Binnen ons bedrijf maken wij onderscheid in drie productgroepen:

Verwonderen: Een interactieve tafel, muur, vloer of wand waar spellen op geprojecteerd worden die uitdagen tot beweging in twee varianten beschikbaar.


Move2: Interactief fietsen, roeien, lopen etc. Bewegende beelden die zorgen voor interactie. De meeste mensen meer bekend als videofietsen met een motomed. Waarbij wij ons product ook aan bestaande fitnessapparatuur gekoppeld kan worden en met als uniek item de duofiets.


Vast.Rehab: Medisch verantwoord revalidatiesysteem gekoppeld aan virtual reality.       Kan ook in combinatie met onze eigen medische apparatuur wat werkt met elastische weerstand.


Wij werken met een klein gespecialiseerd team waardoor wij specialist zijn op het ontwikkelen van beleef en beweegspellen. Omdat wij veel waarde hechten aan de wensen van de klant, nemen wij graag de tijd voor u om een passend aanbod te kunnen maken.


Team Fit4Vit helpt u graag met het creëren van een zorg locatie in beweging!

" Beweeg, Beleef & Geniet"

Stageplaatsen 

Fit4Vit werkt samen met Hogescholen om stageplaatsen aan te bieden.  Wij zijn ervan overtuigd dat wij studenten iets nieuws kunnen bij leren maar  zij ons ook nieuwe inzichten laten zijn.  


Opzoek naar een stageplaats?

Neem contact op via

info@fit4vit.nl 


We moeten onze tijd met wijsheid gebruiken


en ons er voortdurend van bewust blijven


dat het altijd het juiste moment is om goed te doen.


-- Nelson Mandela --

Neem contact met ons op! Voor vragen of bestellingen kunt u via onderstaande contactformulier of via de mail contact met ons opnemen.

Info@fit4vit.nl